Interview

Vertel niet zelf hoe goed uw organisatie is; laat het anderen doen! De kracht van interviews is op vele manieren te benutten. Een autoriteit die zich uitlaat over uw business, of juist klanten die hun ervaringen vertellen. Persoonlijke verhalen, opgeschreven of gefilmd.

Ervaren interviewers

Interviewen is ons dagelijks werk. Live op locatie of telefonisch. Van president-directeur tot burgers op straat. Alle ins & outs van het interview als journalistieke techniek zijn ons bekend. Medewerkers van Attacom/Textuur hebben een achtergrond in de dagblad- en televisiejournalistiek (RTL Nieuws/NOS Journaal).

Zo pakken we interviews aan

Vooraf bepalen we met de opdrachtgever welke onderwerpen aan bod moeten komen en welke boodschap we bij de interviewkandidaat gaan halen. Door het interview duidelijk af te bakenen, houdt de opdrachtgever grip op het verhaal. Interviewteksten die we maken, laten we altijd eerst door de opdrachtgever goedkeuren voordat we de productie ter fiattering aan de interviewkandidaat voorleggen. In de laatste revisieronde slijpen we het geheel bij, precies zoals de opdrachtgever het hebben wil.

Meer weten?


Bijvoorbeeld

Zie dit voorbeeld. Met één afbeelding wordt een heel beleidsplan weergegeven
Zie dit voorbeeld. Met één afbeelding worden de resultaten van het project weergegeven
Zie dit voorbeeld. Met één afbeelding worden de activiteiten en het succes van de ambassadeurs in Den Bosch weergegeven