PensioencommunicatieAttacom/Textuur is specialist in pensioencommunicatie. Complexe pensioenkwesties maken wij begrijpelijk. In woord en beeld. Denk aan nieuwsbrieven, webteksten en video's.

Hoeveel pensioen heb ik? Hoe zeker is het? Hoe gaan ze er mee om? Pensioencommunicatie moet in onze ogen in dienst staan van deelnemers en gepensioneerden. Te vaak is communicatie over pensioen gericht op de verantwoording van het pensioenfondsbestuur. Natuurlijk is die boodschap ook belangrijk, maar voor de deelnemers en gepensioneerden staat altijd voorop: 'Wat betekent dat voor mij'. Heldere pensioencommunicatie dus. Die vertaalslag maken wij. Attacom/Textuur is specialist in pensioencommunicatie. Wij genieten ervan om complexe pensioenkwesties begrijpelijk te maken. In woord en beeld. Denk aan nieuwsbrieven, webteksten en video's.

Duidelijke taal

We schrijven pensioenteksten in duidelijke taal (B1-niveau). Ook gebruiken we life-events om pensioenonderwerpen laagdrempelig uit te leggen. Denk hierbij aan veranderingen als een nieuwe baan, geboorte, huwelijk, samenwonen, scheiden of overlijden.

Openheid

De Nederlandsche Bank (DNB) en de Pensioenwet eisen van elk pensioenfonds openheid en duidelijkheid. Textuur weet exact waar pensioencommunicatie aan moet voldoen.

Deskundigheid

Iedereen wil dat zijn pensioen in degelijke, deskundige handen is. Wij zorgen ervoor dat uw pensioenfonds dat ook uitstraalt in de communicatie.

Pensioenregels vertalen

Wij maken pensioenkranten voor uiteenlopende fondsen. Ook 'vertalen' wij pensioenreglementen en jaarverslagen in begrijpelijke taal.

Voorbeeld 1

Voorbeeld 2

Meer weten?


Bijvoorbeeld

Zie dit voorbeeld. Met één afbeelding wordt een heel beleidsplan weergegeven
Zie dit voorbeeld. Met één afbeelding worden de resultaten van het project weergegeven
Zie dit voorbeeld. Met één afbeelding worden de activiteiten en het succes van de ambassadeurs in Den Bosch weergegeven

Gerelateerde projecten